Primăria Comunei Brâncoveneşti, județul MureșEmol
Fiipregătit.ro

 

         Adresez salutul meu tuturor celor care vizitează această pagină web, iar din partea comunitaţii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cât mai multe despre comuna Brâncovenești.

         Eu, din funcția de primar, îmi propun ca tot ceea ce întreprind, să fie în interesul comunităţii, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

        Sper ca prin informaţiile pe care le vom furniza, să avem un contact permanent cu tot ce se întampla în localitatea noastră.

Primar,

Ördög Ferencz

 

În atenția persoanelor fizice și juridice din comuna Brâncovenești !

 

 Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 714 din 26 mai 2022, persoanele fizice și juridice care dețin sisteme individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate (fose septice vidanjabile sau fose septice ecologice) au obligația ca până la data de  22.11.2022 să se înscrie în Registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate. Obligația înregistrării se aplică și în cazul sistemelor în curs de construire, în termen de 120 de zile de la punerea lor în funcțiune.

Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul comunei Brâncovenești, de aici sau poate fi ridicat de la sediul Primariei comunei Brâncovenești.

Depunerea formularelor și înregistrarea acestora se face prin transmiterea acestora la adresa de email: brincovenesti@cjmures.ro sau se pot depune personal la sediul Primariei comunei Brâncovenești.

 Neînscrierea în Registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate constituie contravenție și se sancționează cu amendă.

 

Marosvécs község fizikai és jogi személyek figyelmébe!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022. május 26-i 714-es számú Kormányhatározat értelmében, azon fizikai és jogi személyek, amelyek egyéni szennyvíztárolóval rendelkeznek (emésztőgödör, biológiai szennyvíztisztító tartály) kötelesek 2022 november 22-ig regisztrálni az Egyedi rendszerek nyilvántartásába.

A regisztráció kötelezettsége érvényes az új rendszerekre is, 120 napos határidővel az rendszer üzembe helyezésétől számítva.

A regisztrációs formanyomtatvány letölthető itt, vagy átvehető a Marosvécsi Polgármesteri Hivatal székhelyén.

A fizikai és jogi személyek regisztrációja a Polgármesteri hivatal székhelyén történik, vagy beküldhető a kitöltött formanyomtatvány a brincovenesti@cjmures.ro email cimre.

A nyilvántartásba vétel elmulasztása vétségnek minősül és pénzbírsággal sújtható.